Herontwikkelingen.nl

Herontwikkelingen.nl, is de portal in Nederland die zich volledig richt op herontwikkelingen en alles wat hieraan gerelateerd is.

Deze website maakt onderdeel uit van Projectontwikkelingen.nl en richt zich op de herontwikkelingen van bestaande panden en locaties.

Voor vragen en/of informatie zijn wij u graag verder van dienst. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Aanbod

Wij houden u graag op de hoogte van ons nieuwe aanbod. Bent u specifiek op zoek naar een herontwikkelingslocatie, bekijk dan ons actuele aanbod. Wij bieden u de mogelijkheid om u vrijblijvend en gratis aan te melden voor onze mailinglist. Middels onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van nieuw aanbod. Is het aanbod interessant bekijk dan de details op onze site en/of neem contact met ons op.

Vraag

Diverse partijen hebben een specifieke zoekopdracht bij ons uitstaan. Heeft u aanbod laat u het ons dan a.u.b. weten (contactgegevens). Wij bekijken uw aanbod graag nader waarna wij de mogelijkheden graag vrijblijvend met u bespreken.

Heeft u interesse in het uitzetten van een specifieke zoekopdracht (op basis van 'no cure no pay'), neemt u dan contact met ons op.